Parket schuren en Hardwaxen

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN BEVERWIJK ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en hardwaxen: werkwijze, voordelen & mogelijkheden

 
Thuis of in je bedrijf in Beverwijk het parket schuren en hardwaxen, het parket schuren en oliën of het parket schuren en lakken, is de laatste jaren enorm populair geworden in de regio rond Beverwijk. Met name je parket schuren in Beverwijk en die te laten hardwaxen door een Schuur Expert is een veelgekozen optie. Maar hoe gaat een parket schuren en hardwaxen in zijn werk? Welke voordelen heeft deze aanpak allemaal? En wat zijn de belangrijkste verschilllen met een houten vloer laten lakken of oliën? In dit artikel kun je de antwoorden lezen op deze en op meer vragen over het voordelig laten renoveren van je bestaande houten vloer!

Je parket schuren en hardwaxen: zo gaat dit in z’n werk

Kies je voor je parket schuren en hardwaxen? Dan begint dit traject met het grondig schoonmaken en vervolgens glad schuren van je bestaande houten vloer. Alle oneffenheden worden weggeschuurd door de parketspecialist, met een speciale machine die goed glad schuurt, maar ook het stof dat bij het schuren vrijkomt, volledig verwijdert. Hierna wordt er een waxlaag op de vloer aangebracht, die zorgt voor een prachtige en egaal gekleurde houtvloer. Je parket kan er na deze behandeling weer jarenlang probleemloos tegenaan.

Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De voordelen van hardwax gebruiken op een rijtje

Je parket schuren en hardwaxen heeft tal van interessante voordelen te bieden. In de eerste plaats kun je denken aan de tijdsbesparing die je maakt. Een groot voordeel van je bestaande vloer laten behandelen, is dat je bij de keuze voor het parket schuren en hardwaxen de huidige vloer gewoon kunt laten liggen. Qua sloopwerk en het afvoeren van het oude parket, heb je dus geen werk. En dat scheelt flink wat tijd. Wat je daarnaast qua tijdwinst boekt, heeft te maken met dat je geen nieuwe vloer hoeft uit te zoeken. Je hoeft dus niet naar een vloerenwinkel en ook het ophalen (of laten bezorgen) en het plaatsen van de nieuwe vloer kost je geen tijd.

Ten tweede is het mooie van Parket schuren Beverwijk en je bestaande vloer van hout laten hardwaxen, dat je hardwaxen perfect is om kleurverschillen in je huidige vloer onzichtbaar weg te werken. Waxen zorgt ervoor dat je vloer qua kleur super egaal wordt en er weer prachtig uitziet.

In de derde plaats is een waxvloer, in vergelijking meet een parket schuren en lakken, een prima alternatief. Kies je voor de vloer waxen, dan kun je rekenen op een even sterke bovenlaag als bij een gelakte vloer. Wax wordt net zo har als lak en beschermt je vloer dan ook optimaal!

We kunnen nog wel meer voordelen noemen van je parket schuren en hardwaxen. In de vierde plaats is heet erg fijn dat waxvloeren de mogelijkheid bieden om lokale schadeplekken en oneffenheden bij te werken. Bij andere vloeren is dit lastiger of onmogelijk. Ten vijfde is het aantrekkelijk van een gewaxte vloer dat het onderhouden hiervan een fluitje van een cent is. Natuurlijk hebben deze vloeren reinigingsbeurten nodig. Maar door dit goed bij te houden, kost dit je weinig tijd! En ten slotte bespaar je natuurlijk een hoop geld als je kiest voor vloerherstel in plaats voor een compleet nieuwe vloer kopen en laten aanleggen.

Ook lakken is een optie als je je vloer wilt renoveren

Naast je parket schuren en hardwaxen kun je er ook voor kiezen om je parketvloer te laten lakken. Het lakken van een oude houten vloer, natuurlijk nadat deze eerst is geschuurd, heeft weer eigen specifieke voordelen te bieden. Een groot voordeel van je parket schuren en daarna lakken is dat je de garantie hebt op een sterke vloer die goed tegen vocht en viezigheid bestand is. Verder is het fijn dat je kunt kiezen voor diverse afwerkingen, zoals zijdemat, glanzend of half-mat. En ten slotte is een gelakte vloer perfect als je gaat voor een houtvloer die weinig onderhoud nodig heeft en gemakkelijk schoon te maken is. Overweeg daarom zeker om je parket schuren en lakken te laten als alternatief voor hardwaxen.

Of kies je toch voor schuren en oliën van je houten vloer?

De keuze maken om je parket te schuren en oliën is weer een andere mogelijkheid. Ideaal aan olievloeren is dat ze supergoed tegen vocht kunnen, omdat de olie alle poriën van de vloer vult en deze zo perfect beschermt. Fijn aan je parket schuren en oliën is voorts dat je kunt gaan voor diverse soorten kleuren. Er zijn tegenwoordig tientallen opties op dit gebied. Jouw ideale kleur ga je dan ook ongetwijfeld vinden! Kom je er zelf niet uit welk kleur de slimste keuze is voor je interieur? Dan kan de parketschuurspecialist die je vloer komt bewerken je hier goed over adviseren op basis van zijn jarenlange ervaring.

Last but not least hebben olievloeren als grote pre dat ze eenvoudig hersteld kunnen worden als er op een kleiner of groter gedeelte van de olievloer schade is ontstaan of lelijke plekken weggewerkt moeten worden.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Daarom kies je voor de parketschuurspecialist Schuur Expert in Beverwijk

Je parket schuren Beverwijk laten uitvoeren door parketschuurspecialist Schuur Expert is om diverse redenen erg aantrekkelijk. Als parketschuurspedcialist in Beverwijk en omstreken staan wij namelijk garant voor superieure kwaliteit. Onzse medewerkers zijn ervaren en goed geschoold, en weten precies hoe ze jouw oude parket schuren en hardwaxen of jouw parket schuren en oliën moeten voor het beste resultaat. Bij ons, als betrouwbare parketvloerreparateur ben je dus in goede handen wanneer je een als nieuwe vloer in huis wilt hebben!

Regel nu een scherpe prijsopgave of kies voor een vrijblijvend oriënterend gesprek

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden in en rond Beverwijk om je bestaande vloer van hout op te schuren en deze met hardwax, olie of lak weer als nieuw te maken? Neem dan eens een kijkje op de website van de vloerspecialist. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een aantrekkelijke offerte of voor advies. Wil je direct een afspraak maken om je bestaande houtvloer te vernieuwen? Dan kan dat natuurlijk ook! We horen graag van je!

Vraag een offerte op of bel voor meer informatie

Heb je interesse in je houten vloer laten schuren en oliën, of kies je toch liever voor je parket Schuren en lakken? Waar je ook voor kiest: kies voor de expertise van een professioneel bedrijf in parket schuren Beverwijk! Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Natuurlijk kun je ook een keer bellen of langskomen als je meer informatie wilt. We horen graag van je!